Proizvodi / Barske stolice

BARSKE STOLICE

U doba kada su kafići tek počeli da budu otvarani u većem broju, posebna atrakcija su bile barske stolice. Nekako su mnogima baš one bile interesantne, pa budući da nisu imali prilike da taj deo nameštaja vide i često koriste, obično je bilo posebno zanimljivo sesti za šank i to baš na visoku stolicu.

Barske stolice i njihova upotreba

Naravno da je danas to postalo gotovo uobičajeno, pa se čak barske stolice koriste i za uređenje stambenih objekata. Više ne morate da idete u kafić ili bar da bi ste na njima mogli da sedite, već to možete učiniti i u sopstvenom domu.

Najpre zahvaljujući napretku u oblasti dizajniranja, moguće je pronaći barske stolice izrađene od različitih materijala, sa naslonom ili bez, što znači da mogu zadovoljiti ukus svakog kupca.

Drvene barske stolice

U većini slučajeva se izrađuju od drveta ili iverice, a mahom se praktikuje da imaju i naslone. Međutim, naravno da postoje i barske stolice koje su izrađene od bambus ratana ili pruća, tako da svako može pronaći proizvod koji mu u potpunosti odgovara. Drvene barske stolice se idealno uklapaju u enterijer modernih barova i kafića.

Barske stolice za kuhinju

Izbor barske stolice za kuhinju pre svega zavisi od enterijera i vašeg stana. Za kuhinju uređenu u mininalističkom stilu metalne barske stolice mogu izgledati veoma lepo i moderno. Sa druge strane za nešto ekskluzivniji izgled možete izabrati moderne barske stolice sa tapaciranim naslonom.

Moderne barske stolice

Dodatna je olakšavajuća okolnost i to što se posebna pažnja obraća na dizajn i kombinaciju boja. Zato se u ponudi osim standardnih crnih, braon i belih, mogu naći i barske stolice koje su plave, crvene ili zelene, odnosno teget boje. Svakako da su dostupni i proizvodi drugih boja, a neretko se kombinuju dve boje, kako bi takve stolice bile još interesantnije i kako bi se što bolje uklopile u enterijer.

Cena barske stolice

U našoj ponudi možete pronaći veliki broja modela barskih stolica po jedinstvenim cenama. Cene barskih stolica izrađenih prema porudžbini se određuju nakon specifikacije. Za više informacija o ceni barskih stolica prikazanih u katalogu potrebno je da nas kontaktirate.