Proizvodi / Nameštaj za bašte

BAŠTENSKI NAMEŠTAJ

Poseban je ugođaj urediti vrt oko kuće, te u njemu boraviti tokom leta i proleća. Ali tada se postavlja pitanje koji nameštaj za bašte odabrati, te da li je bolje vrt uređivati samostalno ili ipak angažovati stručnjake.

Baštenske garniture, stolice i stolovi idealnih dimenzija

Najbitnije je da odaberete pravi nameštaj za bašte i da ga savršeno uklopite u prostor kojim raspolažete.

Bez obzira da li se odlučite za varijantu da baštenske stolice i stolovi budu izrađeni od plastike ili drveta, odnosno možda ratana i drugih materijala, najbitnije je da sve ono što odlučite da postavite ima svoju svrhu.

Nikako nemojte pretrpavati svoj vrt, pa čak i ako vas nameštaj za bašte oduševi i ne možete da odolite, a da ne kupite neki komad.

Isključivo u zavisnosti od toga koliki prostor zauzima vaša bašta bi trebalo i da zavisi da li ćete postaviti baštenske garniture ili ćete se odlučiti samo za jednostavan sto i nekoliko stolica. Trebalo bi da znate i to da nameštaj za bašte uključuje i ležaljke, koje su sa puno pažnje dizajnirane.

Bilo kako bilo, najbitnije je da pravilno rasporedite izabrane delove nameštaja u prostoru, kako vaš vrtne bi delovao pretrpano. Podrazumeva se da morate obratiti pažnju i na cveće, koje ćete negovati u svojoj bašti, jer će to definitivno da upotpuni ugođaj.