Proizvodi / Stolovi

STOLOVI

Rasklopivi ili ne, stolovi bi svakako trebalo prvo da budu funkcionalni, a zatim i da se uklope u konkretni prostor. Jednostavno, trebalo bi posebnu pažnju obratiti i na to kakva su postolja za stolove, ali i na koji način se taj deo nameštaja može uklopiti u celokupan ambijent.

Postolja za stolove raznih oblika

I trpezarijski stolovi, odnosno oni koji se koriste za ručavanje i klub stolovi, a koji se obično nalaze u dnevnom boravku su idealni, ako imaju adekvatno kreirana postolja za stolove, kao i ako su odgovarajućeg dizajna.

A da biste mogli da izaberete odgovarajući sto, potrebno je da dobro procenite prostor. U principu je najgore ukoliko odaberete masivan sto i postavite ga u manjem stambenom ili bilo kom drugom prostoru, jer će onda on zauzimati centralno mesto i time prostor učiniti još manjim.

Zato se savetuje da prvo postolja za stolove budu adekvatna, pa onda i da odaberete odgovarajuću boju, a prevashodno nameštaj željenih dimenzija.

Srećom te su u ponudi brojni klub i trpezarijski stolovi, kao i postolja za stolove različitih dimenzija, materijala, dizajna i boja.

Obično su u pitanju osnovne boje i to crna, bela ili braon, mada je posebno interesantan dizajn koji obuhvata kombinaciju dve boje. U većini slučajeva se postolja za stolove izrađuju u tamnijim bojama, a zatim se uklapa daska koja ide preko njih, a koja može biti iste ili potpuno suprotne boje, što može da bude prilično zanimljivo za uređenje konkretnog prostora.