Proizvodi / Kupatilske konzole

KUPATILSKI NAMEŠTAJ

Kada dođe trenutak useljavanja u novi stambeni prostor ili završetka renoviranja kupatila, mnogi od nas razmišljaju da li je trebalo baš taj dizajn kupatilskog nameštaja da odaberu, odnosno da li su pločice odgovarajuće i još štošta. Međutim, budite potpuno sigurni da šta šta god da ste izabrali, to ste učinili najbolje što ste mogli. Nemojte više razmišljati da li je trebalo ovaj ili onaj kupatilski nameštaj da izaberete, jer je najbitnije da je vaše kupatilo konačno renovirano i osposobljeno za rad.

Premijer 55


Donji deo: 550x435x850mm

Ogledalo: 550x180x940mm

Premijer 65


Donji deo: 660x470x850mm

Ogledalo: 650x180x940mm

Premijer 75


Donji deo: 750x490x850mm

Ogledalo: 750x180x940mm

Vertikala: 380x350x1900mm

Prima 60


„Viseći“ donji deo: 600x450x650mm

Ogledalo: 600x150x620mm

Nameštaj za kupatilo koji odiše dobrim kvalitetom

lako je u današnje vreme prilično jednostavno pronaći kupatilski nameštaj koji će zaista odgovoriti dobro i na potrebe klijenta, ali i na njegove želje, ponekad je teško izabrati.

Svakako da će biti prvo dogovor između majstora i vlasnika prostora o tome šta sve može i treba od elemenata da bude postavljeno u konkretnom prostoru. A na osnovu toga ćete vrlo lako odabrati i kupatilske konzole i baterije i mnoge druge elemente, koje obuhvata svaki kupatilski nameštaj.

Naravno da je dizajn važan, ali treba voditi računa i o kvalitetu. Dobro je, naravno izabrati kupatilske elemente koje karakteriše vrhunska tehnologija izrade, ali i naročito postojani materijali, jer je to siguran znak da će oni dugo godina trajati.

Ako vas muči da li će se određeni elementi dobro uklopiti u vaš prostor, potrudite da izaberete one koji će ispuniti funkciju u potpunosti. Svakako da postoje brojni kupatilski elementi, pa možete odabrati da li vam više odgovaraju kupatilske konzole ili ne, odnosno da li ćete ugraditi bide, tuš kabinu ili kadu, jer je poznato da kupatilski program obuhvata sve te i još mnogo drugih elemenata.

Kupatilski namestaj od medijapana

U našoj ponudi možete pronaći ormariće za kupatilo vrhunskog kvaliteta proizvedene od medijapana i obložene visokokvalitetnim furnirom. Prilikom izrade kupatilskog nameštaja možete birati boje ormarića za lavabo kao i boju okvira kupatilskog ogledala.

Lavabo sa ormaricem po meri vašeg kupatila

Kupatilski ormarići kao i ogleadala za kupatilo su osnova kupatilskog nameštaja i zato je važno da budu izrađeni po meri vašeg kupatila. U našoj ponudi se nalaze pet modela ormarića i ogledala za kupatilo koja se mogu izraditi u drugim merama tako da se idealno uklapaju u dizajn i prostor kupatila. Za više inforamcija o ceni, vremenu izrade i isporuke pozovita nas.