Proizvodi / Kuhinje

KUHINJE

Carstvo svake domaćice, kuhinja je mesto na kome ona vlada. Zato i ne čudi što svaka žena sa puno pažnje bira i nameštaj za kuhinje, ali i sve dodatne elemente.

No, iako je gotovo uvek žena ta, koja je zadužena za pripremu jela i uređenje kuhinje, postoje i pojedini muškarci koji se tu odlično snalaze. Ipak, oni su u manjini, pa čak i kad su profesionalni kuvari u pitanju, nekako uvek domaćica odlučuje kako će kuhinja da bude uređena u stanu ili kući.

kuhinje-novo-(2)
kuhinje-novo-(3)
kuhinje-novo-(5)
kuhinje-novo-(1)
kuhinje-novo-(4)

Kuhinje za svačiji ukus

Kako se odlučiti u današnje vreme koji nameštaj za kuhinje odabrati, kad je ponuda i više nego odlična? Toliko različitih materijala, modela i boja, da prosto deluje nemoguće lako doneti odluku o tome šta će se u konkretni prostor najbolje uklopiti.

Ipak, uvek se preporučuje da bude odabran onaj nameštaj, koji će u potpunosti imati adekvatnu funkciju.

U principu je najvažnije da osoba koja veći deo vremena provodi pripremaju jela, to može da učini vrlo lako. Baš zato bi nameštaj za kuhinje na prvom mestu trebalo da bude funkcionalan, a zatim i da ima sasvim dovoljno prostora u tom delu objekta.

Iako mnogi više pažnje obraćaju na dizajn, te gledaju da kuhinje budu određene boje, a elementi dizajnerski odlično uklopljeni, mnogo je važnije da sve to služi svojoj svrsi.

U principu je najvažnije dobro proceniti prostor, pronaći mesto za šporet, frižider i eventualno mašinu za sudove, odnosno sudoperu. A tek posle toga bi trebalo dodavati druge delove nameštaja za kuhinje, kao što su police, viseći elementi, dodatni stolovi i slično.