Proizvodi / Separei

SEPAREI

Kada imate dovoljno veliki stambeni prostor, ne bi trebalo da ga pretrpavate nameštajem, jer će tako doći do prilično lošeg osećaja da u njemu boravite. Zato bi trebalo odabrati one komade nameštaja, kao što su separei, jer će oni ujedno pružiti i komfornost osobama koje u tom prostoru obitavaju, a koji ujedno neće zauzeti mnogo mesta.

Separei
Separei
Separei
Separei
Separei

Separei prelepog dizajna

Bilo da vam je potreban nameštaj za sedenje u stanu ili kući, bilo u lekarskoj ordinaciji ili u nekom drugom prostoru, separei su definitivno najbolji izbor.

Ne samo da neće zauzeti mnogo prostora, već će zahvaljujući savremenom dizajnu taj prostor upotpuniti. Biće obezbeđeno dovoljno mesta za sedenje, a istovremeno će ostati i sasvim dovoljno slobodnog prostora. U principu, separei nisu naročito veliki, a pružaju sasvim dovoljno prostora za sedenje.

Zahvaljujući savremenom dizajnu, možete ih naći u vrlo interesantnim bojama. Izuzev u crnoj, sivoj, belo i braon boji, separei se prave i u crvenoj boji, zatim zelenoj i plavoj, kao i narandžastoj i terakot, ali i u mnogim drugim. A sve to znači da se mogu uklopiti u bilo koji prostor, te istovremeno ga i oplemeniti baš zbog tako zanimljivih boja.

Svedene linije su ono što karakteriše dizajn ovih elemenata nameštaja. Ukoliko se u vaš prostor uklapaju ugaoni separei, biće prilično lako da pronađete onaj koji vam najviše odgovara, jer je ponuda sasvim zadovoljavajuća.

Posebno je interesantno to što možete odabrati komad nameštaja sa jednim sedećim mestom, dva ili tri, dok ugaoni separei u zavisnosti od dizajna mogu imati i veći broj mesta za sedenje.