Proizvodi / Fotelje

FOTELJE

Da li postoji išta lepše i prijatnije, nego nakon napornog dana sesti u svoju omiljenu fotelju i odmoriti?

Ipak, mnogi nemaju tu privilegiju, jer prilikom sređivanja svog doma nisu naročito vodili računa o tome da fotelje treba da budu posebno udobne.

Srećom, danas je sve to mnogo jednostavnije, jer se posebna pažnja obraća i na kvalitet nameštaja, kao i na tehnologiju izrade, odnosno materijale, pa je nameštaj i udoban dugo traje.

Fotelje po vašoj meri

Mora se priznati da je izbor zaista veliki, tako da svako može pronaći fotelje koje se uklapaju u njegov prostor.

Istovremeno je vrlo važno da taj deo nameštaja bude naročito komforan i udoban, tako da u potpunosti svoju funkciju može da obavi.

I dok su ranije fotelje bile standardnih oblika i dimenzija, danas zaista ima puno modela, pa i onih malo neobičnijeg dizajna.

Ne samo da se izrađuju fotelje presvučene samotom, nego ima i onih koje su izrađene od kože, skaja ili drugih materijala.

Na dizajn se obraća posebna pažnja, pa tako fotelje imaju niži ili viši naslon, te držač za ruke, a u ponudi se mogu naći čak i one koje imaju produžetak za noge.

Pored toga što je naročita pažnja usmerena na dizajn, odnosno udobnost, vodi se računa i o odabiru materijala, kao i boja. Zato je moguće pronaći fotelje u crnoj, zelenoj ili plavoj, odnosno beloj i crvenoj boji. Naravno da se često sreću i fotelje braon boje, a ima i onih prilikom čijeg dizajniranja su kombinovane dve ili više boja.

Udobne fotelje za dnevnu sobu

Fotelje za dnevni boravak proizvedene kod nas su posebno dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost za popodnonvi odmor, da se idealno uklope u enterijer vaše dnevne sobe a pri tom da se održi prepoznatljiv kvalitet fotelje za dnevnu sobu proizvedene u Lipa Enterijer firmi. Samo izbor modela i boje fotelje za dnvnu sobu je na vama sve ostalo prepustite nama.

Moderne fotelje za kafiće i restorane

Gosti su postali sve zahtevniji i probirljivi kada je u pitanju izbor restorana i kafića gde će provesti slobodno vreme. Zato je važno da vaš ugostiteljski objekat opremite modernim foteljama za kafiće i restorane. Klub fotelje u različitim bojama su veoma popularne u kafićima dok se moderne fotelje sa visokim naslonom mogu videti u luksuznim restoranima.

Cena fotelja

Fotelje koje možete pronaći u našoj ponudi su napravljene od visokokvalitetnih materijala i eksluzivnog su dizajna. Odnos između cene fotelja i njihovog kvaliteta je i više nego realan. Za više informacija o ceni fotelja iz našeg kataloga možete nas kontaktirati. Posebne cene se kreiraju za fotelje izrađene po vašoj želji uz pomoću konfiguratora.